Směs určená pro přípravu velmi husté horké čokolády od italské firmy Pelliny. Vynikající chuť s vysokým obsahem kakaa 36% zaručuje dokonalý požitek.
Příprava nápoje pro dosažení skvělé hustoty: čokoládový prášek rozmíchejte ve studeném mléce a za stálého míchání přiveďte k varu. Hustotu nápoje ovlivníte množstvím čokoládového prášku.
Doporučené dávkování: pro krémovou čokoládu: 150 ml mléka + 20g přípravku (2 kávové lžičky). Pro pudingově hustou čokoládu: 120 ml mléka + 25g přípravku (2,5 kávové lžičky).
Porce 25g Do poznámky nám napište, který design jste si vybrali.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.