149 Kč
Středně ostrá, bezepková, bio, vegan pasta s intenzivní chutí zeleniny, bylin a koření, uzrálých na slunci v Jihoafrické republice.
Hmotnost 125 ml, fair trade výrobek.
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Můžete ji použít například na přípravu thajského červeného kari a to jak z kuřecího, tak z hovězího masa. Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému, který je v thajské kuchyni také velmi používán. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Thajská jídla se podávají většinou s rýží, která zmírní pálivost jídel.
Složení: voda, slunečnicový olej, ocet, česnek, rajčatový protlak, Garam Masala, citrónová šťáva, koriandr, červená paprika, kari, sůl, kmín, kari listy, cukr, zázvor, kurkuma, skořice, fenykl, chilli.